Comenzi din USA si Anglia de pe EastBay, MandMDirect, SportsDirect, Asos, Zappos, Amazon, eBay, Boohoo si multe altele.

Comenzi de pe orice site din Anglia

Comenzi de pe orice site din AngliaAi posibilitatea acum sa comanzi orice produs de pe oricare magazin online din Anglia*. Ai mai jos doar cateva sugestii.

Amazon.co.uk Newlook.com Next.co.uk USC.co.uk Riverisland.com Matalan.co.uk Mothercare.com Direct.ASDA.com clothingattesco.com Forever21.com Clarks.co.uk Office.co.uk UGGaustralia.co.uk Getthelabel.com Bankfashion.co.uk Kitbag.com Moss.co.uk Feelunique.com Debenhams.com Houseoffraser.co.uk

Produse comercializate: Imbracaminte, incaltaminte, accesorii vestimentare, ceasuri, parfumuri, electronice, mobila etc. Costurile de transport Anglia-Romania sunt calculate per produs in functie de greutatea produsului. Greutatea maxim acceptata pentru produs este de 19,98 Kg. Produsele vor fi livrate la punctul de lucru Comenziusa.net din Londra dupa care vor fi expediate spre Romania. Eventualele costuri de transport pe teritoriul Marii Britanii* vor fii comunicate si calculate in pretul final al produsului.

Observatie: unele site-uri nu accepta plata si livrarea produselor catre adrese comerciale din UK, doar catre adrese rezidentiale. Din pacate de pe aceste site-uri nu avem posibilitatea sa efectuam comenzi.

Observatie: Unele dintre site-uri oferta transport gratuit pe teritoriul UK pentru comenzile care depasesc o anumita valoare. In cazul in care se strang suficiente produse de pe site-ul respectiv, si comanda devine eligibila pentru transport gratuit pe teritoriul UK, suma incasata pentru acest transport va si returnata sub forma unui sold.

Alege produsul dorit si cere o Simulare de Costuri.

Pentru o estimare acurata si completa a costurilor de transport pentru produsul/produsele dorite de dvs se va luat legatura atat cu site-ul respectiv cat si cu Operatorul de Transport care asigura shippingul produselor ANGLIA-RO. In momentul in care se primesc informatii necesare veti primi pe email o estimare completa a costurilor de transport. Observatie: raspunsurile se primesc in mod normal in 4-7 zile (lucratoare)

OBS: costurile de transport reprezinta costurile de transport ANGLIA-RO, asigurarea produselor si taxe aferente.
OBS2: Costurile de shipping inside UK, cele afisate pe pagina produsului, se vor adauga la pretul de listare a produsului (daca exista shipping inside UK).


Cere o simulare costuri pentru produsele dorite de tine de oricare magazin online din Anglia

Completeaza cu: link produs, cod produs, marime, culoare, pret
Sending