CONTACT


Pentru a-ti oferi asistenta in alegerea produselor dorite si efectuarea comenzii ti-am pus la dispozitie mai multe modalitati prin care poti lua legatura cu noi. Alege-o pe cea care ti se potriveste cel mai bine

Cel mai simplu mod in care poti lua legatura cu noi: serviciul LIVE SUPPORT.
Click pe butonul de mai jos si sesiunea de chat de va initializa
LiveZilla Live Help
Ne poti contacta de asemenea pe Skype sau WhatsApp. Adauga oricare dintre id-urile de mai jos in lista ta de prieteni si vom fi la un click distanta. Chiar daca nu e nimeni online sau langa messenger, lasa intrebarile tale si o adresa de email si ti se va raspunde cu cea mai mare placere.

Skype

WhatsApp
Messenger

0723 877 332


Daca nu sunt operatori disponibili, trimite un email la adresa contact@comenziusa.net sau, si mai simplu, completeaza urmatorul formular de contact

Formular de contact

Sending


Suportul telefonic este asigurat in masura disponibilitatii operatorilor, in intervalul orar 10:00-20:00 de LUNI-VINERI

0723 877 332

vodafonelogo

0752 877 332

OrangeLogo
Daca nu reusesti sa iei legatura telefonic cu noi, trimite un mesaj utilizand FORMULARUL DE CONTACT si iti vom raspunde cu cea mai mare placere la toate intrebarile.


Intra si tu in Clubul de Shopping Comenziusa.net. Fii fanul nostru pe Facebook si inscrie-te cu numele si ziua de nastere utilizand formularul de mai jos. Pe langa ofertele si promotiile exclusive, vom avea mare grija ca atunci cand se apropie ziua ta sa iti trimitem un mic cadou!

* indicates required

/ ( dd / mm )


urmareste-ne-pe-facebook


Fii prieten cu noi pe Facebook pentru a afla ultimele noutati si pentru a te inscrie in promotii.