COSTURI DE TRANSPORT

costuri_transport
COSTURILE DE TRANSPORT reprezinta si includ costurile de transport UK-RO, asigurarea produsului pe toata perioada de tranzit si taxe aferente. Daca exista, costurile de transport pe teritoriul US / UK, se vor adauga la totalul comenzii.

SITE-URI DIN ANGLIA


MANDMDIRECT.COM

MandMDirect.com
Numar Produse Standard Ramburs*
produsele sub £2,99 5 RON / produs contactati-ne
peste 10 produse 7 RON 15 RON / produs contactati-ne
5 – 9 produse 9 RON 17 RON / produs 20 RON / produs
1 – 4 produse 10 RON 20 RON/ produs 20 RON / produs

COMANDA MANDMDIRECT.COMCompleteaza formularul cu produsele dorite


SPORTSDIRECT.COM

SportsDirect.com
Numar Produse Standard Ramburs*
produsele sub £2,99 5 RON / produs contactati-ne
peste 10 produse 7 RON 15 RON / produs contactati-ne
5 – 9 produse 9 RON 17 RON / produs 20 RON / produs
1 – 4 produse 10 RON 20 RON/ produs 20 RON / produs

COMANDA SPORTSDIRECT.COMCompleteaza formularul cu produsele dorite

ASOS.COM

Asos.com
Numar Produse Standard Ramburs*
produsele sub £2,99 5 RON / produs contactati-ne
peste 10 produse 5 RON / produs contactati-ne
5 – 9 produse 8 RON / produs 20 RON / produs
1 – 4 produse (PROMO) 10 RON 15 RON / produs 20 RON / produs

COMANDA ASOS.COMCompleteaza formularul cu produsele dorite

WATCHES2U.COM

Watches2u.com
Standard Ramburs*
20 RON / produs 30 RON / produs

COMANDA WATCHES2U.COMCompleteaza formularul cu produsele dorite

ORICE ALT SITE DIN ANGLIA (AMAZON.CO.UK / DEBENHAMS / ADIDAS/ CLOTHINGATTESCO ETC.)

Alte site-uri din Anglia
Greutate colet Standard Ramburs*
0 – 0,99 Kg (primul kilogram) 20 RON 30 RON
per kg aditional +15 RON +20 RON
Produse voluminoase: greutatea volumetrica = L x l x h / 6000
OBS: FIECARE SITE / VANZATOR OFERA CONDITII PROPRII DE LIVRARE A PRODUSELOR COMANDATE PE TERITORIUL UK. EVENTUALELE COSTURI DE LIVRARE PE TERITORIUL UK FOR FI ADAUGATE LA TOTALTUL COMENZII.

COMANDA AMAZON.CO.UK / DEBENHAMS / RIVERISLAND / CLOTHINGATTESCO / GETTHELABEL / SPORTSSHOESCompleteaza formularul cu produsele dorite


! Ne rezervam dreptul de a solicita in cazul comenzilor RAMBURS, achitarea cu titlu de garantie, odata cu costurile de transport aferente acestei variante de plata, a unui procent din valoarea produselor. Acest procent este variabil si va fi calculat individual in functie de valoarea comenzii, astfel incat sa acopere eventualele costuri de retur a produselor catre vanzator, in stiuatia in care nu se ridica la livrare coletul ramburs.STANDARD: Se achita suma de plata pana cel tarziu in ziua comenzii efective, ora 17:00, urmand ca produsele sa fie livrate in intervalul de timp specificat: maxim 12-20 zile pentru comenzile din UK; maxim 4-5 saptamani pentru comenzile din USA


EXEMPLU:
Site: Eastbay.com. Pret produs: 30 USD. Cost transport varianta STANDARD: 17 USD. Livrare: Urgent Cargus Curier. Se achita 30 USD + Sales Tax + 17 USD + livrare Urgent Cargus Curier, la lansarea comenzii.
Site: Sportsdirect.com. Pret produs: 20 Lire. Cost transport varianta STANDARD: 10 Lei. Livrare: Urgent Cargus Curier. Se achita 20 Lire + 10 Lei + livrare Urgent Cargus Curier, la lansarea comenzii.RAMBURS: Se achita initial COSTURILE DE TRANSPORT aferente comenzii pentru aceasta optiune de plata (SI parte din pretul produsului/produselor in functie de valoarea totala a comenzii).* Aceasta suma de achitat este calculata astfel incat sa acopere eventualele costuri de retur ale produselor, in situatia in care nu se ridica coletul cu ramburs la livrare.
Restul de bani, reprezentand pretul produsului/produselor SAU parte din pretul produsului/produselor (in functie de varianta de finantare oferita), se achita in sistem ramburs in momentul livrarii.


Ramburs

Pentru achizitiile internationale, conform politicilor comerciale a site-urilor de pe care efectuam comenzi, singura modalitate de plata agreata si acceptata este plata la lansarea comenzii efective.
Venind in intampinarea nevolilor voastre, ComenziUSA ofera si varianta de plata a produselor la livrare, in sistem ramburs, finantand in totalitate sau partial comanda.

PENTRU COMENZILE DE PE SITE-URILE DIN UK: FINANTARE PANA LA 100% din pretul produsului

PENTRU COMENZILE DE PE SITE-URILE DIN USA: FINANTARE PANA LA 100% din pretul produsului

Varianta finala se va comunica odata cu Estimarea Costurilor


EXEMPLU 1: Site: SportsDirect.com. Pret produs: 5 Lire. Cost transport varianta RAMBURS: 20 Lei. Livrare: Urgent Cargus Curier. Se achita 20 Lei + Livrare Urgent Cargus Curier. la lansarea comenzii. Se achita ramburs 5 Lire la livrarea produsului
EXEMPLU 2: Site: Eastbay.com. Pret produs : 80$. Cost transport varianta RAMBURS: 22$. Livrare: Urgent Cargus Curier. Se achita 22$ + Livrare Urgent Cargus Curier. + 10$ (parte din pretul produsului) + Sales tax. Se achita diferenta de 70$ ramburs la livrarea produsului.

! Ne rezervam dreptul de a solicita in cazul comenzilor RAMBURS, achitarea cu titlu de garantie, odata cu costurile de transport aferente acestei variante de plata, a unui procent din valoarea produselor. Acest procent este variabil si va fi calculat individual in functie de valoarea comenzii, astfel incat sa acopere eventualele costuri de retur ale produselor in situatia in care nu se ridica coletul ramburs la livrare.

ATENTIE! IN CAZUL PRODUSELOR COMANDATE IN SISTEM RAMBURS, CARE NU SUNT RIDICATE LA LIVRARE SAU SE REFUZA LIVRAREA, CLIENTUL ESTE RESPONSABIL PENTRU COSTURILE DE RETUR A PRODUSELOR RESPECTIVE CATRE SITE-UL DE PE CARE AU FOST COMANDATE. ACESTE COSTURI VOR FI RETINUTE DIN SUMA ACHITATA LA LANSAREA COMENZII.