DESPRE / DE CE COMENZIUSA.NET

ComenziUSA.net a debutat in 2007 ca raspuns la o frustrare: pur si simplu nu eram deloc multumiti de ce ne oferea piata de imbracaminte si incaltaminte din Romania. Vroiam altceva, vroiam mai mult, vroiam o alternativa. In 2008 o idee s-a conturat: comenzi de pe site-uri de profil din USA si UK prin crearea unui grup de cumparaturi. Si in plus parea distractiv sa creeam o comunitate de shopping online cu toate beneficiile ce rezulta din asta. De atunci am tot crescut odata cu voi si acum chiar putem sa ne consideram o cumunitate. Au fost perioade bune, au fost perioade mai proaste, dar in ciuda tuturor piedicilor, am avut tot timpul sustinerea voastra. Ati avut incredere in noi, ati dus mai departe vestea despre comunitatea de shopping, ati avut rabdare cu noi cand am dat-o in bara pana am reparat lucrurile si ne-ati oferit apreciere cand am facut lucrurile bine. Si pentru asta va suntem profund indatorati!! In tot acest timp v-am avut doar pe voi in minte: cum sa va oferim ceea ce e mai bun, la cele mai bune preturi pentru voi.

Acum, avem cu toti familii si joburi si timpul liber este foarte scurt, insa pasiunea, dar mai ales satisfactia ne imping de la spate sa continuam acest proiect de suflet. Credem la fel de tare ca si in prima zi ca, toti romanii, meritam sa avem acces la produse de calitate superioara, fara sa fim nevoiti sa platim bani multi pentru asta.

  • FARA COMANDA MINIMA – comanzi cate produse doresti
  • SUTE DE SITE-URI, UN SINGUR FORMULAR DE COMANDA
  • POTI COMANDA DIRECT DIN ROMANIA DE PE UNELE DINTRE CELE MAI MARI MAGAZINE ONLINE DIN ANGLIA SI USA – produsele sunt la preturi mult mai mici fata de preturile din magazinele din Romania
  • FARA RISC – nu trebuie sa dai datele cardului bancar pentru plata online
  • GARANTIA CA PRIMESTI EXACT CE COMANZI – sau iti returnam banii
  • ASIGURAREA PRODUSELOR – daca vreun produs ajunge deteriorat in urma transportului US/UK-RO, iti returnam banii
  • FARA BATAI DE CAP – comunicam permanent cu toate site-urile pentru a asigura o comanda fara probleme
  • ACCES LA PROMOTII SI OFERTE SUPLIMENTARE
  • LIVRARE IN TOATA TARA – prin Urgent-Cargus Curier sau Posta Romana


Nu uita, orice produs iti doresti, pe www.comenziusa.net, sunt 99,99% sanse sa-l gasesti mult mai ieftin. Inca nu esti convins?
Gaseste-ti un produs ce iti place pe oricare dintre site-urile de pe care efectuam comenzi. Vezi cat te costa in Lei sa ti-l aducem la comanda. Du-te pe www.shopmania.ro sau www.price.ro, cauta acelasi produs pe magazinele online din Romania si convinge-te singur de diferenta de pret.
Te primbi prin magazine si vezi un produs ce iti place? Nu te grabi sa scoti banii sa-l cumperi. Il poti gasi mai ieftin. Hai pe www.comenziusa.net si cauta-l pe unul dintre site-urile de pe care efectuam comenzi. Vezi cat te costa in Lei sa ti-l aducem la comanda.