LIVRAREA COMENZILOR

Timpul in care ajung comenzile in Romania:

Perioada maxima de tranzit Anglia- România este de 10-15 zile lucratoare** de la data efectiva a comenzii care îti este comunicata în e-mail la confirmarea comenzii.
** Aceasta perioada este calculata pentru un termen de livrare a produselor pe teritoriul UK de maxim 5 zile.

Perioada maxima de tranzit USA- România este de 20-25 zile lucratoare** de la data efectiva a comenzii care îti este comunicata în e-mail la confirmarea comenzii.
** Aceasta perioada este calculata pentru un termen de livrare a produselor pe teritoriul USA de maxim 10 zile.

Dupa ce produsele ajung in Romania (Cluj-Napoca), le verificam integritatea, le ambalam individual si ti le livram prin varianta de livrare selectata de catre tine.

IMPORTANT: Pot interveni anumite intarzieri neprevazute, independent de vointa noastra, datorate operatorului de transport care asigura shippingul produselor din USA sau UK in Romania (cauze naturale, forta majora, zile legale nelucratoare etc.). In cazul unei astfel de situatii ne asumam responsabilitatea de a va anunta in timp util despre posibile intarzieri aparute cat si despre natura lor.
Costurile de livrare a comenzilor pe teritoriul Romaniei nu sunt incluse in costurile de transport USA / Anglia – Romania.

Modalitati de livrare a comenzilor pe teritoriu Romaniei

Livrarea comenzilor pe teritoriul Romaniei se face exclusiv prin curierat rapid, existand posibilitatea urmarii coletului pana la livrare prin serviciul track-and-trace. Livrarea se efectuaza de catre agentii companiei de curierat rapid, la adresa specificata, in 24-48 ore in majoritatea localitatilor din Romania.


Livrare prin intermediul URGENT CARGUS

logo cargus

Costurile de livrare prin intermediul URGENT CARGUS / PRIORIPOST, se calculeaza in costul final al comenzii.

STANDARD

0 kg – 10 kg 15 lei per comanda

RAMBURS

0 kg – 10 kg 20 lei per comanda


*preturile afisate includ TVA


Livrare locala in Cluj-Napoca

Comenzile se pot livra pe teritoriul municipiului Cluj-Napoca prin predare personala. Daca optati pentru aceasta forma de livrare, veti fi contactat de catre reprezentantul Comenziusa.net si veti stabilii de comun acord o zi si o ora la care sa vi se livreze coletul la adresa de livrare

Costurile de livrare in acest caz sunt de 8 Lei / comanda pentru comenzile din UK si 2$ / comanda pentru comenzile din USA


ATENTIE!! IN CAZUL PRODUSELOR COMANDATE IN SISTEM RAMBURS, CARE NU SUNT RIDICATE LA LIVRARE SAU SE REFUZA LIVRAREA, CLIENTUL ESTE RESPONSABIL PENTRU COSTURILE DE RETUR A PRODUSELOR RESPECTIVE CATRE SITE-UL DE PE CARE AU FOST COMANDATE. ACESTE COSTURI VOR FI COMUNICATE SI VOR FI RETINUTE DIN SUMA ACHITATA INITIAL.