LIVRAREA COMENZILOR

Timpul in care ajung comenzile in Romania:

pt comenzile din UK (Anglia): maxim 10-15 zile lucratoare de la data comenzii efective. (Pentru comenzi care se livreaza initial pe teritoriul UK, intervalul poate sa creasca in functie de cat de repede livreaza site-ul / vanzatorul comanda.)

pt comenzile din USA: maxim 4-5 saptamani de la data comenzii efective

Dupa ce produsele ajung in Romania (Cluj-Napoca), le verificam integritatea, le ambalam individual si ti le livram prin varianta de livrare selectata de catre tine.

IMPORTANT: Pot interveni anumite intarzieri neprevazute, independent de vointa noastra, datorate operatorului de transport care asigura shippingul produselor din USA sau UK in Romania (cauze naturale, forta majora, zile legale nelucratoare etc.). In cazul unei astfel de situatii ne asumam responsabilitatea de a va anunta in timp util despre posibile intarzieri aparute cat si despre natura lor.
Costurile de livrare a comenzilor pe teritoriul Romaniei nu sunt incluse in costurile de transport USA / Anglia – Romania.

Modalitati de livrare a comenzilor pe teritoriu Romaniei

Livrarea comenzilor pe teritoriul Romaniei se face exclusiv prin curierat rapid, existand posibilitatea urmarii coletului pana la livrare prin serviciul track-and-trace. Livrarea se efectuaza de catre agentii companiei de curierat rapid, la adresa specificata, in 24 ore in peste 6190 de localitati din Romania. O lista completa cu aceste localitati este disponibila aici.
Exceptie fac localitatile din Zona 2, pentru care oferim si varianta livrarii prin intermediul Postei Romane.Livrare prin intermediul URGENT CARGUS

logo cargus

Costurile de livrare prin intermediul URGENT CARGUS / PRIORIPOST / POSTA ROMÂN?, se calculeaza in costul final al comenzii.

STANDARD

ZONA 1 – 6190 localitati din Romania (cu Urgent Cargus)
0 kg – 19 kg 15 lei per comanda
ZONA 2 – restul localitatilor din Romania (cu PrioriPost)
0 kg – 19 kg 15 lei per comanda

RAMBURS

ZONA 1 (6190 localitati din Romania) lista completa aici
0 kg – 19 kg 20 lei per comanda
ZONA 2 – restul localitatilor din Romania
0 kg – 19 kg Tarif Zona 1 + 15 Lei taxa Km exteriori


*preturile afisate includ TVA


Livrare prin intermediul POSTEI ROMANE

logo posta romana

Livrarea prin intermediul POSTEI ROMANE este disponibila exclusiv catre localitatile din Zona 2 de livrare Urgent Cargus.
Tarife Posta Romana

STANDARD

0 – 10 Kg: 8 RON / comanda*
10,01 – 20 Kg: 14 RON + 1,8 Lei per kg / comanda*

*pentru majoritatea produselor (imbracaminte, incaltaminte, accesorii). Pentru produse voluminoase si agabaritice costurile se vor calcula separat.

RAMBURS
Colet postal intern cu Ramburs ( 0 – 15 kg/20kg continut indivizibil) – TVA inclus
Tarif fix: 5,90 lei
Tarif kg sau fractie de kg:
0-10 kg: 1,20 lei/kg
10,01-15/20 kg: 1,80 lei/kg
Asigurare: 1,10 % din valoarea declarata
Valoare ramburs Mandat postal – 2,5 lei tarif fix + 1,10 % din valoarea mandatului

Pentru livrearea prin intermediul Postei Romane, comanda se va impartii in colete de maxim 9,99 kg. Costurile de livrare sunt exprimate pentru un colet (primul colet). In cazul unei comenzi care contine 2 sau mai multe colete, incepand cu coletul doi, costurile de transport sunt de 8 Lei per colet. Pentru e estimare facila se va considera ca si unitate de masura de baza : 1 cutie incaltaminte = 1 kg.


Livrare locala in Cluj-Napoca

Comenzile se pot livra pe teritoriul municipiului Cluj-Napoca prin predare personala. Daca optati pentru aceasta forma de livrare, veti fi contactat de catre reprezentantul Comenziusa.net si veti stabilii de comun acord o zi si o ora la care sa vi se livreze coletul la adresa de livrare

Costurile de livrare in acest caz sunt de 8 Lei / comanda pentru comenzile din UK si 2$ / comanda pentru comenzile din USA


ATENTIE!! IN CAZUL PRODUSELOR COMANDATE IN SISTEM RAMBURS, CARE NU SUNT RIDICATE LA LIVRARE SAU SE REFUZA LIVRAREA, CLIENTUL ESTE RESPONSABIL PENTRU COSTURILE DE RETUR A PRODUSELOR RESPECTIVE CATRE SITE-UL DE PE CARE AU FOST COMANDATE. ACESTE COSTURI VOR FI COMUNICATE SI VOR FI RETINUTE DIN SUMA ACHITATA INITIAL.