PREZENTAREA FORMULARULUI DE COMANDA

Acceseaza formularul din Meniul Principal
Acceseaza Formularele de Comanda din meniul principal al site-ului.


Intra in Contul Tau / Creeaza un cont nou


Pentru a putea efectua comenzi prin intermediul Comenziusa.net trebuie sa iti creezi un cont pe site-ul nostru. Pentru a crea un cont trebuie sa completezi datele solicitate. Prin crearea unui cont vei avea acces la statusul si istoricul comenzilor tale. Poti de asemenea sa setezi adrese diferite de livrare din Contul Tau.
Daca ai deja cont, logeaza-te utilizant emailul si parola.
Daca nu ai un cont creeaza unul. Nu uita sa ti minte datele pt a te loga ulterior.


Alege Site-ul de pe care doresti sa comanzi


Selecteaza din lista site-ul pe care se afla produsul tau.


Completeaza formularul cu datele produsuluiDupa ce ai adaugat primul produs in cosul de cumparaturi, pentru a adauga si alte produse pe comanda ta, apasa butonul Continua Cumparaturile si completeaza din nou Formularul de Comanda cu informatiile urmatorului produs. Dupa ce ai completat, apasa ADAUGA.
Atentie! La unele browsere web, dupa ce ai adaugat primul produs, campurile raman completate. NU LANSA COMANDA PT FIECARE PRODUS IN PARTE. Pur si simplu sterge informatia deja completata si completeaza cu datele noului produs.
Cand ai adaugat toate produsele in Cos, apasa butonul Finalizeaza Comanda.


Revizuieste produsele din Cosul de Cumparaturi


Poti revizui comanda. Poti modifica oricare dintre produse. Poti continua cumparaturile si sa adaugi si alte produse. Poti chiar si sterge produse din Cosul de Cumparaturi.
Cand esti multumit cu lista de produse dorite, Citeste cu atentie si Accepta Termenii si Conditiile referitor la comanda si Mergi la casa pentru urmatorul pas in inregistrarea comenzii tale.


Completeaza campurile indicate si Lanseaza Comanda


Completeaza Adresa la care doresti sa se livreze produsul, sau alege din Lista de adrese o adresa prestabilita. In Lista de adrese poti Adauga adresa de livrare noua. Alege Metoda de Livrare. Alege Metoda de plata. Daca toate informatiile sunt completate corect, Plaseaza Comanda. Daca ai urmat toti pasii, comanda ta va fi inregistrata si ti se va aloca un numar unic de comanda.
Dupa ce comanda este inregistrata in sistem, ea va fi procesata de catre unul dintre operatorii nostri si in cel mai scurt timp si veti primi pe email Confirmarea Comenzii care contine detaliile comenzii, costurile defalcate si instructiuni pentru efectuarea platii si finalizarii comenzii.


Istoricul comenzilor tale: Status comanda si Status Plata

Acceseaza contul prin meniul Contul Dvs..
In sectiunea Setari Cont poti sa-ti modifici adresa de email sau parola contului.
In sectiunea Istoricul comenzilor tale ai acces la informatii despre toate comenzile pe care le-ai efectuat. Comenzile sunt identificare in functie de numarul unic de comanda alocat in momentul inregistrarii in sistem. De asemenea, aici ai acces la Statusul Comenzii si al Platii Comenzii.

Pentru Statusul Platii sunt disponibile urmatoarele optiuni:
1. Plata in asteptare – comanda tocmai a fost inregistrata in sistem
2. Confirmarea Comenzii emisa pe e-mail – comanda a fost procesata si ti s-a trimis pe email Confirmarea Comenzii
3. Plata Acceptata/Confirmata – ai achitat comanda si plata a fost confirmata
4. Plata Nu s-a Realizat/Confirmat. Comanda anulata – nu ai achitat comanda pana cel tarziu in ziua comenzii efective, ora 17 sau ai solicitat anularea comenzii. Comanda a fost anulata.

Pentru Statusul Comenzii sunt disponibile urmatoarele optiuni:
1. Comanda noua – comanda tocmai a fost inregistrata in sistem
2. Comanda procesata. Confirmarea Comenzii emisa pe e-mail – disponibilitatea produselor a fost verificata pe stocul vanzatorului si comanda a fost procesata. Ti s-a trimis pe email Confirmarea comenzii
3. Comanda expediata de vanzator. In Tranzit spre Romania – comanda este confirmata si exediata de catre vanzator. Se afla in tranzit spre Romania
4. Comanda sosita in Romania. Expediata spre tine prin metoda de livrare aleasa – comanda a ajuns in Romania. Toate produsele au fost verificate si ambalate. Coletul a fost expediat catre tine prin modalitatea de livrare aleasa.
5. Comanda nu poate fi livrata – produsele comandate nu pot fi livrate: fie comanda a fost anulata, fie produsele nu au fost disponibile pe stocul vanzatorului in momentul pregatirii si expeditiei comenzii spre Romania.