STAREA COMENZII TALE

stare_comanda

Pentru a afla mai repede si mai usor statusul comenzii accesati sectiunea COMENZI din Contul Dvs. (din meniul principal “Formular de Comanda -> Contul Dvs. -> Comenzi”)

status comanda

Acceseaza contul prin meniul Contul Dvs..
In sectiunea Setari Cont poti sa-ti modifici adresa de email sau parola contului.
In sectiunea Istoricul comenzilor tale ai acces la informatii despre toate comenzile pe care le-ai efectuat. Comenzile sunt identificare in functie de numarul unic de comanda alocat in momentul inregistrarii in sistem. De asemenea, aici ai acces la Statusul Comenzii si al Platii Comenzii.

Pentru Statusul Platii sunt disponibile urmatoarele optiuni:
1. In asteptarea platii – comanda tocmai a fost inregistrata in sistem
2. Achitata. Plata confirmata – ai achitat comanda si plata a fost confirmata
3. Comanda anulata – nu ai achitat comanda pana cel tarziu in ziua comenzii efective, ora 17 sau ai solicitat anularea comenzii. Comanda a fost anulata.

Pentru Statusul Comenzii sunt disponibile urmatoarele optiuni:
1. In asteptare pentru a fi procesata – comanda tocmai a fost inregistrata in sistem
2. Comanda procesata. Confirmarea Comenzii emisa pe e-mail – disponibilitatea produselor a fost verificata pe stocul vanzatorului si comanda a fost procesata. Ti s-a trimis pe email Confirmarea comenzii
3. Comanda expediata de vanzator. In Tranzit spre Romania – comanda este confirmata si exediata de catre vanzator. Se afla in tranzit spre Romania
4. Comanda sosita in Romania. Expediata spre tine prin metoda de livrare aleasa – comanda a ajuns in Romania. Toate produsele au fost verificate si ambalate. Coletul a fost expediat catre tine prin modalitatea de livrare aleasa.
5. Comanda anulata. Nu va fi livrata – produsele comandate nu pot fi livrate: fie comanda a fost anulata, fie produsele nu au fost disponibile pe stocul vanzatorului in momentul pregatirii si expeditiei comenzii spre Romania.

Daca sunteti logat, in Contul Dvs. aveti acces in orice moment la toate comenzile efectuate de dvs. Puteti vedea Statusul Comenzii si al Platii Comenzii. Statusurile se actualizeaza pe masura ce se primesc informatii relevante.

Obs!! Este necesar sa fiti logati pe contul dvs pentru a accesa sectiunea Comenzi

Comenzile ajung in Romania (Cluj-Napoca) in intervalul care ti s-a comunicat odata cu procesarea comenzii (maxim 12-20 zile pentru comenzile din UK / maxim 4-5 saptamani pentru comenzile din USA). Unele comenzi ajung mai repede, altele in ultima zi din acest interval. Este normal si din acest motiv ti se comunica un interval maxim de timp. Doar in cazuri extreme comanda are intarzieri. De indata ce comenzile ajung, verificam produsele, le ambalam si in aceasi zi le trimitem spre tine. In functie de modalitatea de livrarea aleasa, comanda iti este trimisa fie prin intermediul POSTEI ROMANE (timp aproximativ de livrare 3-5 zile) fie prin Curierat Rapid ( 24 ore pt majoritatea localitatilor).In situatia in care obtinem informatii cum ca vor exista intarzieri, te vom anunta in timp util despre natura si durata acestora. Avem rugamintea sa nu abuzezi de acest formular si sa-l utilizezi doar daca este ultima zi din intervalul maxim comunicat initial si nu ai primit inca nici o notificare despre livrarea comenzii din partea noastra. Atunci vom stii ca emailul nu a ajuns la tine si iti vom retrimite informatiile cu cea mai mare placere. Altfel, datele comunicate initial sunt valabile si de actualitate.


Sending